Durf jij
te groeien?

Met een goede marketingstrategie
brengen we jouw business naar grote hoogtes!

0 +
Firestarters

BRAND / Creativity

Marketing en sales
doordrenkt van creativiteit

We bieden een breed scala aan diensten om jouw bedrijf een kickstart te geven. Denk hierbij aan bedrijfsfoto- en/of videografie, het benaderen van (oude) leads, het beheren van je bedrijfssociale media of accountmanagement.

We houden het niet zo stoffig, hoor. Daar zijn we te creatief voor! Voor zowel online als offline doeleinden maken we toffe uitingen op maat. De ‘braindump’ brainstormposter van Sevenones, de visitekaartjes van Lula en zelfs de virtuele kerstbal van Petje.af zijn hier voorbeelden van. De kleine dingen die het grote verschil maken. Houden we van!

Een greep uit

onze diensten

Social media marketing

Ontwerpen, schrijven, beheren, campagne voeren; we kunnen het allemaal. Uiteraard op het platform dat bij jouw bedrijf past.

Ludieke acties

Fun! Eigenlijk alles waarop je (potentiële) klanten zullen zeggen: "Goh, hoe komen ze erop?". Sst.. kun je ze al horen?

Foto- en videografie

"Lach eens naar Myrthe!" We leggen je bedrijf en producten graag vast op de gevoelige plaat. Leuk voor later, essentieel voor nu.

Acquisitie

We onderzoeken welke vorm past bij de beoogde doelgroep en zorgen voor een fantastische (eerste) indruk!

Accountmanagement

Zorgdragen voor je huidige klanten is ontzettend belangrijk. Zij zijn immers je ambassadeurs. We hebben de watten al klaarliggen.

Vormgeving

Huisstijlelementen, visitekaartjes, social media layouts.. what not?! Alle grafische uitingen voor digitaal en print: check!

Nick van BruggenDirecteur NXPD
Lees verder
Carmen is een erg enthousiaste en communicatiefvaardige topper! Zij kan hierdoor een opdrachtgever of klant goed adviseren op haar vakgebied en blijft meedenken. Ik raad Carmen van harte aan!
Durf jij ons op te bellen

Voor een goede
marketingstrategie?

BRAND / Cases

Onze succesverhalen

Petje.af

Met Petje.af kunnen podcasters, vloggers, maar ook radio-dj’s hun exclusieve content aanbieden achter een betaalmuur. Zelfspodcast, DI-RECT, Giel Beelen maken gebruik van het platform.
 
Wij beheren de social media accounts van Petje.af, onderhouden de relaties met zowel de contentmakers als de leden en doen aan acquisitie van nieuwe makers.
 
O.a. Yvonne Coldeweijer, Teun en Gijs vertellen alles, Bonnie & Damn Honey zijn exclusieve content gaan delen sinds onze samenwerking. De omzet van het platform is aantoonbaar gegroeid.

Hanzeland Personeelsdiensten

Hanzeland Personeelsdiensten is een allround personeelsintermediair uit Zwolle die personeel zoekt en vindt. Uitzenden, werving en selectie, detachering en payrolling behoren tot hun dienstenpakket.

Wij beheren de verschillende social media kanalen, houden de beeldbank bij en ontwerpen online en offline marketing- en communicatie-uitingen.

Lula

Lula maakt duurzame solarlampen van hoogwaardige kwaliteit. Wij beheren de social media kanalen, ontwikkelen drukwerk en assisteren het bedrijf bij de acquisitie. Daarnaast hebben we ook een rebranding van de huisstijl gedaan.

Duros

Duros biedt duurzame, sanitaire oplossingen voor grote partijen als La Place en diverse tankstations. Met watervrije urinoirs van Deens design helpt Duros bedrijven hun ecologische voetafdruk te beperken. 

Voor Duros onderhouden we verschillende social media kanalen en bieden we het bedrijf handvatten op het gebied van sales en accountmanagement. We assisteren het bedrijf waar nodig bij de acquisitie en werken samen met onze designer aan een rebranding.

Hubald van Ark
Hubald van ArkTeamleider Economie en Cultuur bij Gemeente Zwolle
Lees verder
Ik waardeer Carmen's enthousiasme en energie om nieuwe dingen op te pakken en haar ondernemende instelling!